LanciaThema.nl

Navigatie

Birth of a Thema 8.32 SW

Mar
05
2010

Zoek het verschil

Lancia Thema 8.32 SW - Standlicht

Lancia Thema 8.32 SW - Standlicht


Lancia Thema 8.32 SW - Standlicht

Lancia Thema 8.32 SW - Standlicht


Als je een mooi gerestaureerde of in nieuwstaat verkerende auto hebt, ben je altijd op zoek naar nieuwe onderdelen om de auto nog verder te kunnen verfraaien, ik wel tenminste. Niets is zo jammer als een glimmende auto zonder krassen, deuken en gebruikssporen maar met doffe licht units, versleten onderdelen en vergaan chroomwerk. Een groot onderdeel van de hobby is dan ook het afspeuren van internet op zoek naar nieuwe onderdelen die de minder mooie, maar nog prima functionele, onderdelen kunnen vervangen. Eén van die wensen was al erg lang het vervangen van de standlichten aan de voorzijde. Deze zijn van inferieure kwaliteit; de plastic lampglazen worden dof en de reflectie in de lamp neemt af. Hierdoor worden het “zwarte gaten”. Gelukkig zijn er nog steeds mensen die om de een of andere reden dit soort onderdelen gewoon thuis hebben liggen, soms zelfs nieuw in de verpakking.
Zo trof ik ook mijn nieuwe standlicht voor de bestuurderszijde aan. Nog nooit gebruikt, in originele verpakking en zonder sporen van de opslag. Het was een heel gedoe om de unit op te halen omdat hij in een plaats lag waar ik maar heel erg af en toe kom. Via bekenden van de verkoper kwam de unit al een heel stuk mijn kant op, daar heb ik hem uiteindelijk opgehaald. Al die moeite was niet voor niks; het ziet er weer prachtig uit!

Written by admin in: Weblog 8.32 SW |

No Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | LanciaThema.nl Theme | Theme based on Aeros Theme