LanciaThema.nl

Navigatie

Birth of a Thema 8.32 SW

Sep
06
2009

Reünie ItalyHereWe.com

Afgelopen weekend stond in het teken van de reünie van de Risotto trip. Omdat ik op zondagmiddag naar de eerste LanciaThema.nl meeting in Houten zou gaan met de SW, heb ik ‘s zaterdags eerst Ewoud opgepikt in Arnhem en zijn we samen naar het overnachtingsadres in Amsterdam Zuid gereden. Een statige locatie waar het wel vertrouwd is om mijn SW op straat te laten slapen.
Zaterdagavond bekeken we de film van de trip, voeren we met een sloep door de grachten, aten we bij De Jaren en dronken we voor de deur van de Bastille en in de Piano Bar.
Ter voorbereiding op de meeting hebben Paul en ik de Thema’s verwend. Eerst in een wasbox, toen in een parkeerbox. Het resultaat mag er zijn:

Thema LX en 8.32 SW in The Box

Thema LX en 8.32 SW in The Box


De rit naar de meeting ging zoals verwacht, probleemloos en in mini colonne naar De Colonie. Daar wachtte een totale verrassing, maarliefst 18 Thema’s verzamelden zich om eens nader kennis te maken. De Themalozen waren er ook zodat er een gezelschap van tegen de 30 man aanwezig was op een parkeerplaats in het midden van het land. Meer over die meeting lees je hier.
Voor de SW is het voorlopig de laatste rit. Er komt een steeds indringender bijgeluid aan de distributiezijde van het blok. Dat moet onderzocht worden voordat ik heem opnieuw ga rijden. Het is de bedoeling dat het blok er in het najaar weer uit gaat om het optisch te tunen. Mocht ik het euvel dus niet meteen kunnen vinden, dan zal dat deze winter alsnog lukken.

Written by admin in: Weblog 8.32 SW |

No Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | LanciaThema.nl Theme | Theme based on Aeros Theme