LanciaThema.nl

Navigatie

Birth of a Thema 8.32 SW

nov
30
2009

Naschrift

De auteur dankt Diederik ten Cate en Ferdinand van den Boomen voor de meer dan perfecte organisatie van dit onvergetelijke evenement en spreekt, namens alle deelnemers, de hoop uit dat de ‘Themareizen’ een traditie gaan worden.

Groepsfoto - 8.32 Meeting Toscane 2003

Groepsfoto - 8.32 Meeting Toscane 2003


Overigens wil ik hen die Diederik persoonlijk kennen en weten dat hij, normaal gesproken, erg rustig en ingetogen is er nog even op wijzen dat ergens een schokkende foto rouleert. Deze foto is genomen in een Zwitserse tunnel, waarin een maximale snelheid van 100 kilometer per uur is toegestaan en toont ons de Thema van Diederik, op weg terug naar huis, terwijl hij wordt geflitst met een snelheid van 211 gecorrigeerde kilometers per uur. De bestuurder van de Thema is (nog altijd) niet bereikbaar voor commentaar.
Arrivederci - 8.32 Meeting Toscane 2003

Arrivederci - 8.32 Meeting Toscane 2003


Dit themaverhaal werd oorspronkelijk geschreven in 2003, naar aanleiding van een Thema 8.32 meeting in Toscane.
In november 2009 is het verhaal opnieuw geredigeerd en op details verbeterd door de auteur .

Written by admin in: 8.32 Meeting Toscane 2003 |

Geen reacties »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Powered by WordPress | LanciaThema.nl Theme | Theme based on Aeros Theme