LanciaThema.nl

Navigatie

Birth of a Thema 8.32 SW

mei
11
2009

Klaar!

Vanmorgen al om 8:00 stond de auto bij de garage te wachten om afgemeld te worden voor de APK. Alle klusjes en het wiellager had ik gedaan. Om half 10 kwam het verlossende woord; de auto was klaar! Pluim aan Mulder v.o.f. die de boel gekeurd heeft.

Daarna meteen door naar de bandenspecialist, die heeft er de vier nieuwe Pirellis onder gebouwd. De auto rijdt meteen prettiger! Gelukkig had ik nog wat tijd over en heb ik een nieuwe koppelingscylinder gekocht aangezien de oude in de auto nu begon te lekken. Met de Brennerpas in het vooruitzicht geen prettig idee. Ook heb ik de wrede eindpijp weer gemonteerd voor een mooi donker V8 geluid. Misschien worden we er helemaal gek van, in ieder geval is het niet te missen.
Peter van Italyherewe.com gaf het advies om de auto’s te poetsen. Helaas heb ik dat opgevolgd…. Bij de washal was ik er met mijn hoofd niet bij en ben ik mijn portemonnaie vergeten! Drama, want hij was natuurlijk weg. Tot nu toe is dat zo gebleven. De rest van de dag ging dus op aan politiebezoek en meer technische dingen die nodig zijn wanneer de geldbuidel verdwijnt…. Er rest een stille getuige van het geheel:

Lancia Thema 8.32 SW

Lancia Thema 8.32 SW

Written by admin in: Weblog 8.32 SW |

Geen reacties »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Powered by WordPress | LanciaThema.nl Theme | Theme based on Aeros Theme